Piemonte


Το οινοποιείο από το Barolo ακολουθεί την παραδοσιακή μέθοδο οινοποίησης. «Τα κρασιά είναι κομψότερα με πιο ντελικάτα αρώματα» υποστηρίζει ο Aldo
Vajra, «κάποιες φορές δύσκολα αλλά πιο ευχάριστα στο τραπέζι». Οι αμπελώνες ανήκουν στην οικογένεια από το 1920, έμειναν όμως ανεκμετάλλευτοι από τους
ίδιους μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν ο Aldo ιδρύει το οινοποιείο. Κατέχει εκτάσεις σε μερικά από τα πιο επώνυμα αμπελοτόπια της περιοχής, όπως
Bricco delle Viole, Fossati, La Volta, Coste di Vergne.